Tuna Belly

F25S038

Buy online Tuna Belly in fine olive oil. It's soft and velvety, perfect for mixed salads. It's great mixed whit tomatos and onions and seasoned with extravirgin olive oil. Enjoy the tipical Sicilian exquisiteness. Available in a glass jar of 300gr.

More details

In stock

Invia ad un amico

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa composto da 10 confezioni da 500gr di differenti formati di pasta Bio Senatore Cappelli. Tutti i formati di pasta sono realizzati con farina Bio di grano duro della varietà Senatore Cappelli macinata a pietra. La pasta è prodotta in Puglia ed è essiccata lentamente a bassissima temperatura. Attenzione: la foto è puramente indicativa.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla

13,90 ‚ā¨

Invia ad un amico

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa composto da 10 confezioni da 500gr di differenti formati di pasta Bio Senatore Cappelli. Tutti i formati di pasta sono realizzati con farina Bio di grano duro della varietà Senatore Cappelli macinata a pietra. La pasta è prodotta in Puglia ed è essiccata lentamente a bassissima temperatura. Attenzione: la foto è puramente indicativa.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla



Product by:

TUNA BELLY 

Tuna belly is the most prized part of the tuna.


Our tuna belly is preserved in fine olive oil.

It's very tender but compact, it's soft and tasty, it is a triumph for the taste.


INGREDIENTS:

Tuna Belly, olive oil, salt.

Underlined items are allergens.


NUTRITION INFORMATION (values per 100 g of product):

  • calories: 214 kcal (893 kJ)
  • fat: 11.6 g (of which saturated fatty acids: 1.9 g)
  • carboidrati: <LQ (of which sugars: <LQ)
  • fiber: 0.0 g
  • proteins: 27.3 g
  • salt: 1.09 g


Available in a glass jar of 300gr



FIND OUT MORE

TUNA BELLY

Tuna Belly is the fattest part of the tuna; exactly it's the part that surrounds the abdominal cavity of this fish.

The muscles that wrap around the abdomen of the tuna are rich in fat and, for this reason, the meat remains soft and tasty.


The tuna belly is a typical food of Sicily, usually cooked on the grill so as to melt the excess fat.


A raw, the tuna belly is considered the king of the ingredients for a great sushi.


Even the tuna belly preserved in olive oil is much appreciated.


For people who like strong flavors, we recommend the tuna belly preserved in olive oil combined with onion and boiled cannellini beans.

Mix everything without any cooking and season with salt, extravirgin olive oil and pepper.

Accessories