Mancini Italian Pasta: Paccheri - 500gr Pack

F20M0B18

The Mancini Paccheri Pasta is an artisanal bronze die pasta. They are produced with the Italian wheat grown in the company's fields. Each Pacchero Mancini is 5 cm long and has a diameter of 3 cm. The cooking time of Mancini Paccheri Pasta is 14 minutes. Their porous surface enhances any kind of sauce. Available in 500gr pack.

More details

In stock

Invia ad un amico

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa composto da 10 confezioni da 500gr di differenti formati di pasta Bio Senatore Cappelli. Tutti i formati di pasta sono realizzati con farina Bio di grano duro della varietà Senatore Cappelli macinata a pietra. La pasta è prodotta in Puglia ed è essiccata lentamente a bassissima temperatura. Attenzione: la foto è puramente indicativa.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla

3,00 ‚ā¨

Invia ad un amico

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa: Pasta Bio Senatore Cappelli 5kg

Pacco Dispensa composto da 10 confezioni da 500gr di differenti formati di pasta Bio Senatore Cappelli. Tutti i formati di pasta sono realizzati con farina Bio di grano duro della varietà Senatore Cappelli macinata a pietra. La pasta è prodotta in Puglia ed è essiccata lentamente a bassissima temperatura. Attenzione: la foto è puramente indicativa.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla



Product by:

MANCINI ITALIAN PASTA - PACCHERI

The Mancini Paccheri Pasta is produced with a blend of Italian durum wheat.

The three wheat varieties used are the San Carlo, the Levante and the Ariosto and they are planted in the company's fields.

The grain, once ground, is processed within a few days.


The pasta is drawn through a bronze die and processed respecting the traditional craftsmanship.


Thanks to their hollow rugged surface they are great with any kind of sauce, from the full-bodied to the light ones.


INGREDIENTS:

durum wheat semolina, water

Underlined items are allergens; they contain gluten.


NUTRITION INFORMATION (values per 100 g of product):

  • calories: 365 kcal (1533 kJ)
  • fat: 1.1 g (of which saturated fatty acids: 0.22 g)
  • carbohydrates: 75.0 g (of which sugars: 3.6 g)
  • fiber: 2.5 g
  • proteins: 13.4 g
  • salt: 0.010 g


AWARDS

Pasta Trend 2011 - Best Artisanal Pasta.


Available in 500gr pack.



FIND OUT MORE

MANCINI ITALIAN PASTA - PACCHERI

In central and southern Italy paccheri is one of the best known and most popular forms of pasta.


Each Pacchero Mancini is 5 cm long and has a diameter of 3 cm.

The cooking time of Mancini Paccheri Pasta is of 14 minutes.


Being giants macaroni, thanks to their size, Paccheri Mancini can be filled with different sauces.


We recommend you pair them with excellent Zivieri ready-to-use venison ragout.

Accessories