Mancini Italian Pasta: Mezze Maniche - 500gr Pack

F20M0B10

Mezze Maniche Mancini pasta can be considered as one of the many variants of macaroni. It ensures perfect cooking and it is ideal for preparing cold pasta salads.
Thanks to their porosity and their cylindrical shape the Mezze Maniche combine very well with creamy sauces. 500gr Pack

More details

In stock

Invia ad un amico

Farro Soffiato Bio

Farro Soffiato Bio

Il Farro Soffiato Bio è ottenuto dalla soffiatura del chicco di farro Triticum Dicoccum che provenie dalle coltivazioni biologiche dell’alta Valnerina - Umbria. È consigliato per una dieta leggera, ipocalorica e a bassissimo contenuto di grassi. Il Farro Soffiato Bio è ottimo per una sana prima colazione con il latte, il the o lo yogurt. Disponibile in confezione da 125 gr.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla

3,00 €

Invia ad un amico

Farro Soffiato Bio

Farro Soffiato Bio

Il Farro Soffiato Bio è ottenuto dalla soffiatura del chicco di farro Triticum Dicoccum che provenie dalle coltivazioni biologiche dell’alta Valnerina - Umbria. È consigliato per una dieta leggera, ipocalorica e a bassissimo contenuto di grassi. Il Farro Soffiato Bio è ottimo per una sana prima colazione con il latte, il the o lo yogurt. Disponibile in confezione da 125 gr.

Destinatario :

* Campi richiesti

  o  Annulla



Product by:

MANCINI ITALIAN PASTA - MEZZE MANICHE PASTA

The Mezze Maniche are an Italian pasta made with a blend of different types of wheat grown exclusively in the Italian estate of the company.

The grain, once ground, is processed within a few days and the pasta is produced with working systems which respect the traditional craftsmanship.

The pasta is drawn through a bronze die in order to obtain a rugged surface which will hold any kind of sauce better and stays firm after cooking.


INGREDIENTS:

durum wheat semolina, water

Underlined items are allergens; they contain gluten.


NUTRITION INFORMATION (values per 100 g of product):

  • calories: 365 kcal (1533 kJ)
  • fat: 1.1 g (of which saturated fatty acids: 0.22 g)
  • carbohydrates: 75.0 g (of which sugars: 3.6 g)
  • fiber: 2.5 g
  • proteins: 13.4 g
  • salt: 0.010 g


AWARDS

Pasta Trend 2011 - Best Artisanal Pasta.


Available in 500gr pack.



FIND OUT MORE

MANCINI ITALIAN PASTA - MEZZE MANICHE

The Mezze Maniche pasta can be considered as one of the many variants of macaroni and are typical of Central and Northern Italy.


The name is evocative and refers to clothing that is worn in the summer months, indeed it is one of the best pasta to use with fresh and light sauces of summer recipes.

Due to their cylindrical shape and their porosity the Mezze Maniche combine well also with creamy sauces.

Accessories